Hieronder kunt u een offerte aanvragen. Om het gemakkelijk te maken kunt u ook eventueel afbeeldingen toevoegen om op deze wijze nog meer inzicht te geven.

Geeft u zoveel mogelijk informatie, denk hierbij aan type/merk auto, kenteken en andere zeken die van belang (kunnen) zijn voor een juiste offerte.

Wij doen ons best om uw offerte zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen.

Onze beloftes

 
Eerlijkheid

We hebben een hekel aan bedrijven die zeggen het ene gedaan te hebben en achteraf blijkt dat het niet nodig was of erger nog, zelfs niet gedaan is. Hier doe ik dus niet aan mee!

 
Geen verborgen kosten

Bij de aanvraag van een offerte doen wij ons best om alle kosten mee te nemen en te berekenen. We zijn eerlijk als er een grijs gebied is. Vallen de kosten om wat voor een reden hoger uit nemen we eerst contact met u op

 

 
Geen nummer

Geen groot bedrijf, dus altijd persoonlijk contact. Veel van onze klanten kennen we bij naam. Persoonlijk contact is juist de kracht van ons bedrijf. Bij ons bent u geen nummer!

 
Jaren ervaring

Rick is sinds 1993 allround monteur. Van deze jarenlange ervaring profiteert u als klant. Zijn kennis is direct toepasbaar op uw voertuig. Of dit gaat om onderhoud of laswerk. Rick zijn ervaring staat voor betaalbare kwaliteit.

VRAAG UW OFFERTE AAN

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht om in te vullen