geschiedenis

Toen Rick werd geboren was het voor zijn ouders al heel snel duidelijk, dit is een jongen die later met zijn handen gaat werken. En daar zaten ze niet heel veel naast.

Al vanaf jongs af aan was er de interesse voor alles wat een motor had en het duurde dan ook niet lang voordat Rick bij een garage aan de slag ging.

Na jaren voor een werkgever te hebben gewerkt, en met eigen ogen te hebben gezien dat het niet altijd helemaal netjes gaat in de autobranche besloot Rick de stap te wagen om op eigen benen te gaan staan.

Vanuit de garage thuis begon het, maar het liep al vrij snel een beetje uit de hand. De kinderen hadden geen ruimte meer om te spelen omdat de auto’s van papa in de weg stonden. Het was tijd om het huis te verlaten en te verhuizen naar een werkplaats. Deze werd gevonden aan de molenmakershoek in Apeldoorn, sterker nog een paar jaar later groeide Rick zo hard dat ook deze plek te klein was en er een paar deuren verder op verhuisd werd.

Maar ook deze plek kon de vraag en aanbod niet aan. Tijd voor een nieuwe stap. In plaats van werkplaatsen te huren nam Rick de grote stap om zelf een pand aan te kopen.

Waar vroeger garage Bouwhof zat (aan de Hoenderparkweg 94A) mag Rick vanaf 3 juli 2023 garage Rick Buitenhuis op de gevel zetten.

Ervaring

AFGERONDE OPLEIDINGEN

CERTIFICATEN

 

WERKERVARING